ozav. akcija

Društvo psoriatikov Slovenije vabi na ozaveščevalno akcijo Spregovorimo o luskavici – dotaknimo se bistva, s katero želi širšo javnost seznaniti s problematiko luskavice.
Ljudje z luskavico se v stiku z zunanjim svetom srečujejo s številnimi stereotipi, predsodki in navidezno brezizhodnimi situacijami. Njihovo stisko bodo lahko mimoidoči na nazoren način podoživeli v notranjosti črne kocke, ki bo postavljena:
 
– v PETEK, 20. septembra 2013, med 9. in 21. uro v nakupovalnem centru CITYCENTER v CELJU (Mariborska cesta 100). Za dodatne informacije o problematiki luskavice bodo na voljo sogovorniki Nataša Koser Kolar, dr. med., specialistka dermatovenerologije iz Splošne bolnišnice Celje (pri paviljonu bo prisotna med 13. in 17. uro) in predstavniki Društva psoriatikov Slovenije
in
– v SOBOTO, 21. septembra 2013, med 9. in 13. uro na Trgu kulture v MURSKI SOBOTI. Vaši sogovorniki bodo mag. asist. Pij Marko, dr. med., predstojnik oddelka dermatovenerologije UKC Maribor in predstavniki Društva psoriatikov Slovenije.
 
Hkrati boste lahko spoznali resnična dejstva o bolezni in možnostih zdravljenja, dobili informativna gradiva o luskavici, nas podprli s podpisom peticije in se včlanili v naše društvo.
 
Prisrčno vabljeni!
 
mesto in grad  Trg kulture MS
    mesto Celje                                            Trg kulture v Murski Soboti

.

X