Podružnica Maribor vabi na
NAKUPOVALNI IZLET V ARIZONO V BIH, ki bo v soboto, 17. oktobra 2015.

Arizona je ogromen nakupovalni center oz. tržnica, kjer najdete vse, kar si zaželite, ima pa tudi veliko lokalov in restavracij, kjer se lahko okrepčate.

ariz1ariz2

Cena izleta za člane je 25,00 € in 27,00 € za nečlane. Po prijavi boste po pošti prejeli plačilni nalog, s katerim boste prispevek poravnali na TRR društva. Pred plačilom je obvezna prijava na tel. 041/630-991 (Jan Koren). Zadnji rok za prijavo in plačilo je 7. 10. 2015 oz. do zasedenosti avtobusa. V primeru, da bo prijavljeno premalo potnikov, se izlet odpove.
Želimo, da se izleta udeležite v čim večjem številu.

.

Odhod avtobusa ob 2.30 uri izpred železniške postaje.
Sledi vožnja z udobnim turističnim avtobusom v smeri Zagreba, Slavonskega Broda in Županje do Arizone. Tu bomo zapustili avtocesto in prestopili mejo med Hrvaško in BIH. Na poti bodo tudi vmesni postanki, da boste lahko spili kavico in se malo odpočili. Nato nadaljujemo vožnjo še približno 30 km do nakupovalnega “centra“ ARIZONA, kamor bomo prispeli ob cca 9. uri zjutraj. Prosto za nakupovanje do 15. ure. Vrnitev proti domu, vmes postanek za počitek oz. malico – po dogovoru. Prihod v Maribor okoli 21. ure.
V Arizoni, ki se nahaja na jugu Bosne in Hercegovine v bližini mesta Orašje, boste našli vse za vas in vašo družino, za dom, pohištvo, belo tehniko, Hi-Fi … Skratka, ob koncu nakupovanja boste imeli polne roke nakupovalnih vrečk.
X