PODRUŽNICA GORENJSKA vabi člane, njihove svojce in prijatelje na
ENODNEVNI IZLET V GARDALAND,
največji zabaviščni park v Italiji, ki bo v nedeljo, 27. 9. 2015.
Cena izleta za člane znaša 48 €, za nečlane pa 52 €, in vključuje prevoz s turističnim avtobusom in vstopnino v Gardaland, možno doplačilo za obisk Sea Life-a. Zberemo se v nedeljo ob 4.15 uri na parkirišču Obi trgovine v Kranju. Odhod je predviden ob 4.30 uri. V primeru, da ima kdo težave s prevozom do zbirnega mesta, nas prosim obvestite, kajti naši prostovoljci vam bodo z veseljem pomagali. Prijave sprejema ga. Karmen Ovčar do 20. septembra na tel. 040 943 880 ali info.gorenjska@drustvo-psoriatikov.si
 
Za člane smo pripravili PREDAVANJE z naslovom
»KAKO SE SPRIJAZNITI Z LUSKAVICO«,
ki bo v ponedeljek, 28. 9. 2015, ob 18. uri v Kulturnem domu na Kokrici.
Predavala bo ga. Špela Strniša Tušek, magistra psihologije, terapevtka in mediatorka. Predavanje bo zanimivo, zato pripravite vprašanja in se ga udeležite v čim večjem številu!
 
Organizirali smo
JESENSKI IZLET PO SLOVENSKI ISTRI, ki bo v petek, 9. 10. 2015.
Pravljične vasice na kraškem robu, zanimive zaradi svoje zgodovine in čudovite narave, in prijazni domačini nas ne bodo pustili ravnodušne. Cena izleta znaša 30 €, vključuje pa prevoz, ogled gradu Socerb, Podzemne cerkve, Črni kal, Podpeč in cerkve v Hrastovljah – Mrtvaški ples. Po ogledu se bomo odpravili na Turistično kmetijo Jakomin na Kubedu, kjer nas čaka kosilo OSMICA. Vse nadaljnje informacije vam bo posredoval namestnik predsednice podružnice, g. Vladimir Todorović, ki bo zbiral prijave do 30. septembra na tel. 041 256 811 ali lado.todorovic@gmail.com.

.

X