novo leto

Staro leto se poslavlja in novo leto je v gosteh, zato bi bilo lepo kakšen dan preživeti s prijatelji in znanci, obujati spomine na skupaj preživete dogodke ter nazdraviti prihajajočemu letu 2017. Prav zato vas vabimo na PREDNOVOLETNO SREČANJE DRUŠTVA PSORIATIKOV SLOVENIJE, ki bo v soboto, 3. 12. 2016 v gostišču Jakec – Gostinstvo Gorenje v Velenju.

Za praznično prednovoletno srečanje načrtujemo:

  • prihod udeležencev od 12.30 do 13.00 ure,
  • ob 13.00 pričetek uradnega dela in nadaljevanje s kosilom približno ob 13.30 uri,
  • po kosilu zabava z manjšimi in večjimi vložki raznih nastopajočih,
  • večerja približno ob 19. uri,
  • nato nadaljevanje zabave do poznih večernih ur ob zvokih ansambla Valovi.

Prispevek za prednovoletno srečanje znaša 20 € po osebi. V prispevek niso všteti stroški avtobusa za posamezno podružnico.

Predsedniki podružnic sporočite število udeležencev najkasneje do 30. 11. 2016 predsednici podružnice Celje Mariji Draganovič Babnik na info.celje@drustvo-psoriatikov.si. Točno število prihajajočih udeležencev pa, ko boste na avtobusu na GSM 030 694 688 ali 070 399 018. V nasprotnem primeru podružnica plača prispevek tudi za manjkajoče člane. Ob prijavi sporočite tudi število obrokov za tiste, ki imajo drugačne potrebe.

OBLJUBLJAMO DOBRO ZABAVO, ODLIČNO HRANO IN PIJAČO, ZATO PRISRČNO VABLJENI V ČIM VEČJEM ŠTEVILU. Vsem članom DPS pa ob tej priložnosti ŽELIMO ZDRAVO, PRIJETNO IN VESELO PRIHAJAJOČE LETO 2017.

Društvo psoriatikov Slovenije

Podružnica Celje, predsednica Marija Draganovič Babnik

X