Podružnica Obala vas vabi na izlet in piknik ob Slovenskem morju. Od Izole do filmskih Belih Skal in naprej proti Strunjanu, Piranu…

Kdor še ni bil z barko po našem morju, naj sedaj izkoristi to izjemno priložnost. Kot sami veste, na barki ni nikoli vroče in v taki prijetni klimi še kako tekneta sardelica in kalamar, pa tudi čevapčiči. Izlet s piknikom začnemo v nedeljo 9.7.2017 ob 10h z vkrcanjem na ladjo na glavnem izolskem pomolu (hotel Marina). Naše popotovanje s hrano, kopanjem in občudovanjem narave na barki zaključimo ob 14h. Nato je predvideno druženje in kopanje do večera glede na želje članov. Zelo dobrodošlo bo kakšno glasbilo, družabne igre, karaoke itd… vse kar popestri vzdušje in prinaša dobro voljo. Prispevek znaša 23 eur in vključuje ladijski prevoz z hrano ter pijačo.

V kolikor se želite udeležiti poletnega kopanja s piknikom na barki nam to prosim javite do 2.7.2017 s sms-om na št. 040 810 631 ali e-mail na info.obala@drustvo-psoriatikov.si in prosim navedite število oseb.

V podružnici Obala se že veselimo srečanja ob morju, soncu in dobri družbi.

Z odličnimi obalnimi pozdravi, Matej

V primeru slabega vremena izlet odpade.

 

X