Sv. Martin na Muri

V sodelovanju s Potovalno agencijo Turistagent vas vabimo v Lifeclass Terme Sveti Martin na Muri – kraj, kjer se um, telo in duša združijo v eno, v popolno ravnovesje. Pridružite se nam na TERMALNEM AVTOBUSU in preživite krasen dan v Svetem Martinu na Muri, kjer se z bogato zdraviliško tradicijo ponašajo že vse od leta 1913. Danes sodobni bazenski kopleks se lahko pohvali z eno najbolj zdravih termomineralnih voda v Evropi.

Odhod avtobusa ob 8.00 iz Maribora (zunanji peron avtobusne postaje) in 8.35 s Ptuja (avtobusna postaja). Vožnja mimo Ormoža in Ljutomera do Svetega Martina na Muri. Celoten dan bo namenjen kopanju in predajanju termalnim užitkom, vmes pa bo tudi čas za okusno kosilo v restavraciji Pool Lounge. Ob cca. 19. uri se bomo znova zbrali na parkirišču, kjer nas je zjutraj odložil avtobus in se odpeljali proti našim izstopnim postajam.

PRISPEVEK: 19 EUR za člana in 21 EUR za nečlana

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz in parkirnina, celodnevno kopanje s kosilom (juha, glavna jed,2 vrsti mesa s prilogo, solata in sladica), spremstvo spremljevalca z licenco GZS, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, organizacijo in DDV.

MOŽNO DOPLAČILO: Wellness storitve

Prijave zbiramo najkasneje do 1. 3. 2017 oz. do zasedenosti mest na telefonski številki 041 630 991 (Jan Koren) ali elektronskem naslovu info.maribor@drustvo-psoriatikov.si

Jan Koren, Predsednik podružnice Maribor 

X