Spoštovani prijatelji, člani Društva psoriatikov Slovenije, bolniki z luskavico in drugimi imunsko pogojenimi boleznimi

Društvo psoriatikov Slovenije se bo med 28. in 30. septembrom 2016 predstavilo na Festivalu za 3. življenjsko obdobje, ki bo potekal v Cankarjevem domu v Ljubljani. Na prireditvi bo društvo imelo stojnico in organizirali bomo strokovno predavanje. Na stojnici bomo člani DPS ozaveščali širšo javnost s problemom bolezni luskavice in odzivom javnosti do problemov v zvezi s stigmami, ki še vedno spremljajo bolnike s to boleznijo. Na stojnici bodo naši člani vsak dan med 9. in 18. uro na voljo za vse informacije v zvezi z boleznijo in delovanjem društva.

V petek 30. septembra 2016 bo ob 16. uri v dvorani M3 predavanje z naslovom Sodobne možnosti zdravljenja luskavice, ki ga bo izvedla Nataša Koser-Kolar, dr. med., specialistka dermatovenerologije. Po strokovnem predavanju bo Kristina Koler predstavila delovanje Društva psoriatikov Slovenije.

Vsi, ki vas zanima tema predavanja ste vljudno vabljeni, da se ga udeležite. Prav tako ste vabljeni na našo stojnico, kjer boste lahko izvedeli več o delovanju našega društva.

Še enkrat vljudno vabljeni. 

X