Družinska rehabilitacija

Društvo psoriatikov Slovenije ima v lasti apartmaja v Vasi Lipa (Terme Olimia) in Prekmurski vasi (Terme 3000), kjer izvajamo družinsko rehabilitacijo. Članom in njihovim svojcem omogočamo sproščeno bivanje in kopanje v bazenih zdravilišča, kar je za bolnike izredno pomembno, saj se jim v tem času močno izboljša zdravstveno stanje. Družina se lažje privadi na bolnikov zunanji videz, razume in sprejme način življenja, ki ga terja bolezen in ki prizadene vso družino. Zaradi podpore družine je bolnik pod manjšim stresom, se počuti sprejetega in zaželenega.

Vsako leto v mesecu novembru razpisujemo možnost koriščenja društvenih apartmajskih zmogljivosti v Vasi Lipa (apartma s štirimi ležišči) in Prekmurski vasi (apartma s tremi ležišči). Komisija na podlagi prijavnic in pravilnika o koriščenju društvenih kapacitet izdela letni plan zasedenosti apartmajev.

Prihod v apartmaje je ob nedeljah ob 13. uri in odhod do 10. uri zaradi čiščenja apartmaja. Cena najema za apartma v Termah Olimia je 45 evrov na dan oziroma 315 evrov za 7-dnevni termin. Cena najema za apartma v Termah 3000 je 40 evrov na dan oziroma 280 evrov za 7-dnevni termin.

V ceno so zajete karte za kopanje v bazenih (največ 4 v Termah Olimia in največ 3 v Termah 3000). Cena najema pokriva tudi čiščenje apartmaja ob odhodu (razen kuhinjske posode in hladilnika).

V ceno uporabe apartmaja ni vključena turistična pristojbina in jo plačajo uporabniki enot v kraju letovanja po predpisanih cenah tamkajšnje upravne enote.

Prijavnico za koriščenje društvenih apartmajev in razpis lahko dobite na povezavi:

Razpredelnica prikazuje zasedenost apartmaja v Vasi Lipa in Prekmurski vasi. Če bi si želeli koristiti apartma, katerega termin še ni zaseden, nas lahko kontaktirate na 02 420 22 12.

X