Kristina Koler

Kristina Koler
Kot magistri grafičnih in interaktivnih komunikacij je priložnost, ki se mi je 12. 10. 2015 ponudila pri Društvu psoriatikov Slovenije, nova in dobrodošla izkušnja. Spoznavanje delovanja društva, članov in njenih zaposlenih je doprineslo k novemu učenju in k širšemu pogledu trenutnih perečih tem.
Ustvarjalnost je bila vedno neločljiv del mojega življenja. Navdihujoče okolje, v katerem sem odraščala, je mojo notranjo kreativno vnemo navdihovalo in doprineslo k stvaritvi raznolikih del. Po tehniški gimnaziji v Mariboru sem se vpisala na Naravoslovnotehniško fakulteto v Ljubljani. V želji po izpopolnjevanju, učenju in stremenju k doseganju višjih ravni sem svojo študijsko pot nadaljevala na magistrskem študiju v Ljubljani in na Portugalskem. Leta 2013 sem zaključila s študijem in se za nekaj časa preselila na Portugalsko, kjer sem predavala študentom, delovala kot grafična oblikovalka ter fotografinja. V času svojega dosedanjega delovanja sem se seznanila z različnimi projekti, ki so mi pomagali pri izpopolnjevanju, iskanju rešitev ter učinkovitemu prenosu znanja v prakso.
Raznolikost delovanja, nenehno učenje ter premagovanje različnih izzivov predstavlja priložnost za nova spoznanja. Tematsko področje društva, vizija delovanja ter pomen za širšo družbo vključujejo pojme, s katerimi se lahko identificiram, tako na zasebnem kot poklicnem področju.
Verjamem in upam, da lahko s svojo pozitivno naravnanostjo, kreativnostjo, iniciativnostjo, znanjem in ne nazadnje iskrenostjo ter poštenostjo doprinesem k viziji društva. Kontaktirate me lahko po e-pošti: kristina.koler@drustvo-psoriatikov.si ali na telefon 02 420 22 12.

.

X