Odhod avtobusa ob 2.30 uri izpred železniške postaje.

Sledi vožnja z udobnim turističnim avtobusom v smeri mimo Zagreba, Slavonskega Broda in Županje do Arizone. Tu bomo zapustili avtocesto in prestopili mejo med Hrvaško in BIH. Na poti bodo tudi vmesni postanki, da boste lahko spili kavico in se malo odpočili. Nato nadaljujemo vožnjo še približno 30 km do nakupovalnega “centra“ ARIZONA, kamor bomo prispeli ob cca 9. uri zjutraj. Prosto za nakupovanje do 15. ure. Vrnitev proti domu, vmes postanek za počitek oz. malico – po dogovoru. Prihod v Maribor okoli 21. ure.

Arizona je OGROMEN nakupovalni center oz. tržnica, kjer najdete vse kar si zaželite. Za vas in vašo družino, vse za dom, pohištvo, belo tehniko, Hi-Fi… Skratka ob koncu nakupovanja boste imeli polne roke nakupovalnih vrečk. Arizona ima tudi veliko lokalov, restavracije, kjer se lahko okrepčate. Nahaja se na jugu Bosne in Hercegovine v bližini mesta Orašje.

V ceno je vštet prevoz s turističnim avtobusom, ogled nakupovalnega centra in vodenje izleta.

Cena  izleta za člane društva je 25,00 € (razliko do polne cene krije podružnica) in 27,00 € za nečlane. Po prijavi boste po pošti prejeli plačilni nalog s katerim boste prispevek poravnali na TRR Društva psoriatikov Slovenije.

Pred plačilom je obvezna prijava na tel. 041/630-991 (Jan Koren).

Zadnji rok za prijavo in plačilo je 8. 6. 2016 oz. do zasedenosti avtobusa. V primeru, da bo prijavljeno premalo potnikov, se izlet odpove.

X