Dragi bolniki,

zaradi povečanega zanimanja po psiholoških vsebinah in podpori, smo se odločili, da bolnikom s psoriazo v času epidemije, nudimo izvajanje kratkih telefonskih pogovorov, ki jih bo izvedla psihoterapevtka Tanja Maljevac (www.tanjamaljevac.si). Pojavlja se večja zaskrbljenost, strah in tesnoba, kar negativno vpliva na fizične, psihološke in socialne vidike bolnikovega življenja. Povečuje se nivo stresa, ki vpliva na kakovost življenja in  lahko sproži nastanek, ponovitev ali poslabšanje bolezni.

Svetovanje bo potekalo preko telefonskega pogovora na št.: 041 341 125  ali video klica s pomočjo aplikacij Skype / Viber / Whatsapp / drugo (uporabniško ime za Skype Tanja Maljevac; razlikovalnica od drugih uporabnikov z istim imenom – live:55d09b33c609a6f0).

Pogovor je zaupne narave. Pokličete lahko vsak dan od 10:00 – 20:00 ure. V kolikor bo psihoterapevtka zaradi dela nedosegljiva, ji prosim pošljite SMS z namenom klica (npr. Potreboval bi pogovor/svetovanje. Kličem iz društva psoriatikov). Povratni klic lahko pričakujete znotraj nekaj ur. Svetovalni / terapevtski klic traja 30 minut.

 V upanju, da se življenje čimprej vrne v ustaljene tire vas lepo pozdravljamo in želimo, da ostanete zdravi.

X